Koken van maaltijden voor ouderen

 Senior eet gezonde maaltijd van De Thuiszorg Student. Gezond eten is heel belangrijk vooral om weer aan te sterken.

Voor ouderen is het vaak lastig om een goede en gezonde maaltijd samen te stellen. U wilt dat uw vader of moeder of partner kan genieten van een lekkere en gezonde maaltijd. Heeft u geen tijd om met uw dierbare te koken en wilt u ook geen gebruik maken van een dagelijkse maaltijdservice? De Thuiszorg Student bereidt samen met uw familielid een heerlijke maaltijd. Zonder hoge kosten van een bezorgservice.

De vaccinaties zijn gestart. Onze zorgstudenten doen mee aan het vaccinatieprogramma van de GGD.

Bel: 085-3013841

Als zelf koken moeilijker wordt

Zelf boodschappen doen en koken: voor veel senioren en ouderen kost dit meer moeite dan normaal. Zo kunnen er  geheugenklachten maar ook problemen met het evenwicht of lopen aanwezig zijn. U wilt ongelukken voorkomen maar heeft helaas ook geen tijd om de dagelijkse boodschappen en het koken te verzorgen. Maar u wilt ook niet dat uw naaste naar een verzorgingshuis moet.

De Thuiszorg Student begrijpt het probleem en komt met een goede oplossing. Warme maaltijden aan huis voor bejaarden maar dan wel samen klaargemaakt. Een stuk vertrouwder en u hoeft de regie niet helemaal uit handen te geven.  Koken met De Thuiszorg Student is een goed alternatief voor tafeltje dekje Amsterdam of waar dan ook in Nederland. En ook nog eens vele malen gezelliger. Lekker in de oude vertrouwde omgeving, precies zoals het hoort.

Maaltijdservice voor ouderen volgens uw wensen

Wanneer u gebruik maakt van het standaard tafeltje dekje of warme maaltijden aan huis (voor bejaarden) dan bent u afhankelijk van het aanbod en bezorgtijden. Hoe fijn is het wanneer uw naaste gewoon zelf kan bepalen wat hij of zij klaargemaakt en als warme maaltijd eet? Geen grote bemoeienissen van anderen en toch hulp bij boodschappen doen en koken.

We vinden het belangrijk dat ouderen zich in hun eigen huis thuis voelen. Hun wensen staan centraal, maar ook die van de familie (u dus). Samen bespreken we hoe vaak er hulp bij koken nodig is. Is dit eenmaal per week of toch meerdere keren? Onze studenten zijn inzetbaar vanaf drie uren aaneengesloten per week, maar desgewenst ook voor meerdere dagdelen.

De Thuiszorg Student biedt particuliere thuiszorg en kan al op korte termijn worden ingezet.

Dit kunnen wij voor u betekenen

U weet als geen ander hoeveel tijd het kost om een boodschappenlijst op te stellen, naar de supermarkt te gaan en dan ook nog eens een maaltijd samen te stellen. Alles bij elkaar kost dit makkelijk anderhalf tot twee uur van uw tijd, elke dag weer. Net op een tijdstip dat u een drukke werkdag achter de rug heeft of het eten voor uw eigen gezin verzorgt.

Onze zorgstudenten werken Coronaproof – Lees onze corona maatregelen

Natuurlijk is het handig om af en toe iets te laten bezorgen of maaltijden voor ouderen te bestellen. Maar toch, af en toe iemand die een oudere gezelschap houdt, samen boodschappen doet en helpt bij koken is wel zo prettig. Dit voelt vertrouwd aan. Zowel voor uzelf als voor uw vader/moeder. Dat is wat wij voor u kunnen betekenen: ondersteuning bij koken.

Student kookt gezonde maaltijd van De Thuiszorg Student voor ouderen. Gezond eten is heel belangrijk vooral om lang gezond te blijven leven.

Hulp bij koken inschakelen

Vraagt u zich af op welk moment u hulp bij koken moet inschakelen? Wanneer pannen onbeheerd op het vuur blijven staan, de gaspit niet wordt uitgedraaid of wanneer er te weinig boodschappen in huis zijn. Allemaal kenmerken die erop wijzen dat uw naaste het alleen niet meer aankan.

We matchen een van onze studenten aan de oudere. Hierbij vinden we het belangrijk dat er een goede klik is. We zetten ons voor de volle 100% in om van koken een gezamenlijke activiteit te maken, net zoals het vroeger was. De Thuiszorg Student is er speciaal voor u.

Neem contact op